από Animall Τρι 25 Φεβ 2014, 09:16
Δυστυχώς δεν γίνεται να μην παρέμβω αν και δεν το θέλω...
Το θέμα του αβανταρίσματος είναι πονεμένη ιστορία.Συμβαίνει συχνά,απροκάλυπτα ή μη , είναι καταδικαστέο και πρέπει να εξαλειφθεί , είτε εδώ συμβαίνει , είτε αλλού , διαφορετικά το κάθε φόρουμ ας παραδεχτεί δημόσια ότι υποστηρίζει το τάδε κατάστημα να τελειώνει η ιστορία , εφόσον συμβαίνει.
Ο Γιώργος είναι γνωστός μου,μερικούς μήνες στο χόμπυ,παρόλα αυτά το ψάχνει,ρωτάει,μαθαίνει και τα πηγαίνει πολύ καλά,δεν είναι κανένα παιδάκι,ώριμος άνθρωπος με μεγάλη εμπειρία στο εμπόριο λόγω της δουλειάς του,εξου και τα σχόλια και οι προβληματισμοί του.Τα ξύλινα τα ξέρει πολύ καλά,τα έχει δει από κοντά,έχουμε μιλήσει πολύ και αποφάσισε να τα υπερασπιστεί λόγω απαξιωτικών σχολίων από μερικούς.
Προβληματίζεται γενικότερα , όπως πρέπει όλοι μας , με λιγότερο γνωστά πράγματα στην αγορά,κινέζικα ή μη , πολύ φθηνότερα και εξέφρασε τους προβληματισμούς του και τις απόψεις του.Σε φόρουμ βρισκόμαστε , μπορούν να λέγονται απόψεις ελεύθερα , έχει τα επιχειρήματα που έχει , είτε τα αποδέχεται κάποιος , είτε όχι.Μπορεί κάποιος να έχει κάτι στα χέρια του και να μην πάθει , τίποτα , μπορεί να πάθει , μπορεί να έχει πάθει και να μην το έχει πει κλπ , δεν βγαίνει άκρη , η πορεία δείχνει για όλα.
Όπως βλέπετε , για ότι τον κατηγορείτε τώρα , το έχουν κάνει άλλοι πριν , αλλά φυσικά , εντελώς διαφορετική αντιμετώπιση.
Σταύρο , δεν μπορείς να μιλάς για συκκοφαντική δυσφήμιση , αν είναι δυνατόν , στο χέρι σου είναι να πείσεις ακόμα και τον πιο αρνητικό πελάτη , για κάτι νέο που φέρνεις.Μέσω ίντερνετ μαθαίνει πλέον ο κόσμος πολλά πράγματα και μπορεί να έχει επιχειρήματα , είτε τα δέχεσαι είτε όχι.
Και εγώ για τα ξύλινα έχω ακούσει και ακούω τα απίστευτα , η πορεία όμως δείχνει την αξία τους.
Και εγώ στην αρχή παρεξηγιόμουν , κατάλαβα όμως ότι θέλουν τον χρόνο τους και πλέον δικαιώνομαι.Να βγω και εγώ και να πω , ότι θα κάνω μήνυση σε όποιον τα μειώνει ?Ήμαρτον........
Ο Γιώργος μιλάει για τον εαυτό του , δεν μιλάει αντί εμού , παρόλο που έχουμε συζητήσει πολύ και συμφωνούμε σε πολλά πράγματα.
Απόστολε , ατυχές το σχόλιό σου για απόλυτα αδαή χομπίστα , νομίζεις.
Είναι επιλογή του να μην συμμετέχει σε άλλες συζητήσεις.Δεν προλαβαίνει και με το ζόρι καταφέρνει να γράψει ότι γράψει και μάλιστα πολύ αργά κάθε φορά.Δεν χρειάζεται να μιλάει εδώ για τα ψάρια , για να ξέρει για τα ψάρια.
Δεν έχω καμία ανάγκη από αβανταδόρους , ατυχέστατο και προσβλητικό το σχόλιό σου για εμένα και την επιχείρησή μου , λυπάμαι.Καλύτερα να γνωρίζετε κάποιον πριν εκφραστείτε δημόσια.
Τα aquanova έχουν έρθει ξανά παλιότερα στην χώρα μας , δεν πολυκυκλοφόρησαν , δεν ξέρω γιατί.
Σίγουρα δεν έχουν κορυφαία ποιότητα , είναι μια λύση , από εκεί και πέρα ο καθένας επιλέγει αν θα πάρει κάτι επώνυμο και πιο ακριβό ή κάτι πιο άγνωστο και φθηνότερο.Απλά τα πράγματα.Άλλο όμως το ένα άλλο το άλλο , αυτά είπε και ο Γιώργος.
Μάλιστα ξέρω ότι έχουν ευαισθησία στα 4 κλιπς , χρειάζονται προσοχή και αυτό είναι άποψη χομπίστα από Ελλάδα.
Το έχω ξαναπεί , η διαχείριση και ο συντονισμός φόρουμ , είναι πολύ δύσκολο , ώστε να είναι δίκαια , να διαφυλλάσονται ισορροπίες και να βοηθούνται όλοι ξεκάθαρα για να πάμε παραπέρα.Οτιδήποτε διαφορετικό μας χωρίζει και μας αποδυναμώνει.
Αυτά είχα να πω , δεν θέλω να το συνεχίσουμε , ας ηρεμήσουμε και ας επικεντρωθεί ο κάθε ένας σε αυτό που κάνει , χωρίς να ενοχλεί και να προσβάλλει τους άλλους.
Καλό βράδυ.
Τετ 14 Σεπ 2016, 01:24 από abyssos
» Προ – παραγγελία θηρευτές
Πεμ 05 Μάης 2016, 11:58 από abyssos
» Καλό Πάσχα από την Άβυσσο
Τετ 27 Απρ 2016, 03:35 από abyssos
» Προπαραγγελία Τροπικά ψάρια γλυκού νερού.
Πεμ 11 Φεβ 2016, 02:41 από abyssos
» ΑΒΥΣΣΟΣ Ενυδρεία - Τροπικά Ψάρια Νέες Παραλαβές
Πεμ 04 Φεβ 2016, 07:24 από abyssos
» ζητουνται red tail catfish ,giant gourami
Δευ 04 Ιαν 2016, 07:07 από fastboy1969
» “Black Friday” στην Άβυσσο
Δευ 30 Νοε 2015, 01:03 από abyssos
» ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΕΝΥΔΡΕΙΑ ΤΗΣ JUWEL
Παρ 11 Σεπ 2015, 01:03 από abyssos
» Άβυσσος Νέα σελίδα - ηλεκτρονικό κατάστημα.
Πεμ 23 Ιουλ 2015, 02:49 από abyssos
» Πωλούνται μεγάλα και σπάνια ψάρια
Τρι 14 Ιουλ 2015, 08:31 από fastboy1969
» Κατάστημα Άβυσσος
Πεμ 26 Μαρ 2015, 05:28 από abyssos
» Προ-παραγγελία Περού
Τετ 25 Φεβ 2015, 00:14 από abyssos
» Καλή Χρονιά
Τετ 31 Δεκ 2014, 06:29 από abyssos
» Fishbay Προ-παραγγελία ψαριών κάθε εβδομάδα !
Τρι 30 Δεκ 2014, 01:10 από PredatoryFishBay
» Χαρούμενα Χριστούγεννα
Τετ 24 Δεκ 2014, 01:09 από abyssos
» Fishbay - Διαθεσιμότητα ψαριών-φυτών στο κατάστημα
Παρ 19 Δεκ 2014, 11:13 από PredatoryFishBay
» Fishbay - Προσφορές !
Δευ 15 Δεκ 2014, 12:24 από PredatoryFishBay
» Νέα κατηγορία στο e-shop μου Ψάρια Θηρευτές
Τρι 09 Δεκ 2014, 10:27 από abyssos
» Fishbay - Προ-παραγγελία ψαριών από Γερμανία 11.2014 !
Τρι 02 Δεκ 2014, 07:50 από PredatoryFishBay
» Fishbay - Παραλαβή ψαριών γλυκού νερού
Πεμ 20 Νοε 2014, 09:54 από PredatoryFishBay
» Fishbay - Έκτακτη προ-παραγγελία ψαριών από Ασία !
Τρι 18 Νοε 2014, 10:03 από PredatoryFishBay
» 270 Lt Iwagumi
Τρι 18 Νοε 2014, 03:49 από nickst
» Νέα προϊόντα - LED φωτιστικά Ledzeal
Κυρ 16 Νοε 2014, 14:04 από abyssos
» 600 λιτρα Rio Essequibo
Κυρ 16 Νοε 2014, 10:02 από nickst