Λόγω συνεχόμενων ταξιδιών αδυνατώ να κράτησω τα περισσότερα ψάρια που έχω στην κατοχή μου. Για αυτο δίνω σχεδόν τα πάντα, με σκοπό να επαναγοράσω ψάρια από Σεπτέμβρη που θα επιστρέψω στη βάση μου!
Υπάρχουν τα παρακάτω πολυ αξιόλογα και πιθανόν μοναδικά ζωντανά.
Cichla Ocellaris σε τελικό μέγεθος, αρσενικό με έντονα χρώματα, πάνω απο 40 εκατοστα. τρώει τα πάντα και ξηρλα τροφή
Cichla piquiti 40 εκατοστα Υτώει τα πάντα και ξηρά τροφή
Cichla temensis, άγρια πιασμένο στα 30 εκατοστα. Το ψάρι με ταλαιπώρησε πολύ μέχρι να ΄φαει έδωσα πάνω από 150 ευρώ σε Χρυσόψαρα. Κατάφερα να τρώει πλέον και ξηρά τροφή και μύδια.
Bamboosa (freshwater Asian baraccuda), μοναδικό στην ελλαδα σε τόσο μεγάλο μέγεθος λιγο πάνω απο 50 εκατοστα. Είναι κρύου νερού 12 βαθμοι και πάνω και εξυπηρετεί πολύ ψαροσύνθεση κρύου χωρίς μεγάλο κόστος.
Florida gar στα 40 cm
Aligator Gar, τεράστιο, κοντά στα 80 cm. Το μοναδικό στην Ελλαδα
Σαλαχι, potamotrygon motoro 35 εκατοστα
Σαλαχι tiger, ενα απο τα μεγαλύτερα στην Ελλαδα κοντά στα 50 εκατοστα
Silver Arowana, άρτια, κοντά στα 50 εκατοστα. Από τις καλύτερες Αροάνες που έχουν περάσει από τα χέρια τρώει πολύ εύκολα, καθόλου επιθετική, τρώει και από το βυθό
Όλα τα ψάρια ειναι κοινονικοποιημενα, δεν επιτίθενται και δεν χτυπάνε ότι δεν χωράει στο στόμα τους, τρώνε όλα εύκολα.
Τα ψάρια πρέπει να δωθούν μεχρι 12 Ιουλίου. Είμαι Γιαννενα αλλα μπορω να τα κατεβάσω εγω Αθήνα γιατι πηγαινοέρχομαι. Παιδιά εντελώς ειλικρινά και επειδή πιθανόν γνωρισόμαστε ολοι λίγο πολυ εδώ μέσα, δεν υπάρχει ιδιαίτερη οικονομική ανάγκη παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου με προσωπικό μυνημα ΜΟΝΟ αν θέλετε όντως κάποιο ψάρι σε τιμή ανάλογη της αξίας τους. Δεν θα δωθούν αν δεν υπάρχει ο απαραίτητος χώρος (μεγάλα ενυδρεία) και δεν θα δωθούν σε τιμές σκοτωμένες κατω απο την αξία τους. Στην ανάγκη αν δεν φύγουν με τον τρόπο που πρέπει θα βρω κάποια άλλη λύση για να τα κρατήσω!
Υπάρχουν τα παρακάτω πολυ αξιόλογα και πιθανόν μοναδικά ζωντανά.
Cichla Ocellaris σε τελικό μέγεθος, αρσενικό με έντονα χρώματα, πάνω απο 40 εκατοστα. τρώει τα πάντα και ξηρλα τροφή
Cichla piquiti 40 εκατοστα Υτώει τα πάντα και ξηρά τροφή
Cichla temensis, άγρια πιασμένο στα 30 εκατοστα. Το ψάρι με ταλαιπώρησε πολύ μέχρι να ΄φαει έδωσα πάνω από 150 ευρώ σε Χρυσόψαρα. Κατάφερα να τρώει πλέον και ξηρά τροφή και μύδια.
Bamboosa (freshwater Asian baraccuda), μοναδικό στην ελλαδα σε τόσο μεγάλο μέγεθος λιγο πάνω απο 50 εκατοστα. Είναι κρύου νερού 12 βαθμοι και πάνω και εξυπηρετεί πολύ ψαροσύνθεση κρύου χωρίς μεγάλο κόστος.
Florida gar στα 40 cm
Aligator Gar, τεράστιο, κοντά στα 80 cm. Το μοναδικό στην Ελλαδα
Σαλαχι, potamotrygon motoro 35 εκατοστα
Σαλαχι tiger, ενα απο τα μεγαλύτερα στην Ελλαδα κοντά στα 50 εκατοστα
Silver Arowana, άρτια, κοντά στα 50 εκατοστα. Από τις καλύτερες Αροάνες που έχουν περάσει από τα χέρια τρώει πολύ εύκολα, καθόλου επιθετική, τρώει και από το βυθό
Όλα τα ψάρια ειναι κοινονικοποιημενα, δεν επιτίθενται και δεν χτυπάνε ότι δεν χωράει στο στόμα τους, τρώνε όλα εύκολα.
Τα ψάρια πρέπει να δωθούν μεχρι 12 Ιουλίου. Είμαι Γιαννενα αλλα μπορω να τα κατεβάσω εγω Αθήνα γιατι πηγαινοέρχομαι. Παιδιά εντελώς ειλικρινά και επειδή πιθανόν γνωρισόμαστε ολοι λίγο πολυ εδώ μέσα, δεν υπάρχει ιδιαίτερη οικονομική ανάγκη παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου με προσωπικό μυνημα ΜΟΝΟ αν θέλετε όντως κάποιο ψάρι σε τιμή ανάλογη της αξίας τους. Δεν θα δωθούν αν δεν υπάρχει ο απαραίτητος χώρος (μεγάλα ενυδρεία) και δεν θα δωθούν σε τιμές σκοτωμένες κατω απο την αξία τους. Στην ανάγκη αν δεν φύγουν με τον τρόπο που πρέπει θα βρω κάποια άλλη λύση για να τα κρατήσω!
Τετ 14 Σεπ 2016, 01:24 από abyssos
» Προ – παραγγελία θηρευτές
Πεμ 05 Μάης 2016, 11:58 από abyssos
» Καλό Πάσχα από την Άβυσσο
Τετ 27 Απρ 2016, 03:35 από abyssos
» Προπαραγγελία Τροπικά ψάρια γλυκού νερού.
Πεμ 11 Φεβ 2016, 02:41 από abyssos
» ΑΒΥΣΣΟΣ Ενυδρεία - Τροπικά Ψάρια Νέες Παραλαβές
Πεμ 04 Φεβ 2016, 07:24 από abyssos
» ζητουνται red tail catfish ,giant gourami
Δευ 04 Ιαν 2016, 07:07 από fastboy1969
» “Black Friday” στην Άβυσσο
Δευ 30 Νοε 2015, 01:03 από abyssos
» ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΕΝΥΔΡΕΙΑ ΤΗΣ JUWEL
Παρ 11 Σεπ 2015, 01:03 από abyssos
» Άβυσσος Νέα σελίδα - ηλεκτρονικό κατάστημα.
Πεμ 23 Ιουλ 2015, 02:49 από abyssos
» Πωλούνται μεγάλα και σπάνια ψάρια
Τρι 14 Ιουλ 2015, 08:31 από fastboy1969
» Κατάστημα Άβυσσος
Πεμ 26 Μαρ 2015, 05:28 από abyssos
» Προ-παραγγελία Περού
Τετ 25 Φεβ 2015, 00:14 από abyssos
» Καλή Χρονιά
Τετ 31 Δεκ 2014, 06:29 από abyssos
» Fishbay Προ-παραγγελία ψαριών κάθε εβδομάδα !
Τρι 30 Δεκ 2014, 01:10 από PredatoryFishBay
» Χαρούμενα Χριστούγεννα
Τετ 24 Δεκ 2014, 01:09 από abyssos
» Fishbay - Διαθεσιμότητα ψαριών-φυτών στο κατάστημα
Παρ 19 Δεκ 2014, 11:13 από PredatoryFishBay
» Fishbay - Προσφορές !
Δευ 15 Δεκ 2014, 12:24 από PredatoryFishBay
» Νέα κατηγορία στο e-shop μου Ψάρια Θηρευτές
Τρι 09 Δεκ 2014, 10:27 από abyssos
» Fishbay - Προ-παραγγελία ψαριών από Γερμανία 11.2014 !
Τρι 02 Δεκ 2014, 07:50 από PredatoryFishBay
» Fishbay - Παραλαβή ψαριών γλυκού νερού
Πεμ 20 Νοε 2014, 09:54 από PredatoryFishBay
» Fishbay - Έκτακτη προ-παραγγελία ψαριών από Ασία !
Τρι 18 Νοε 2014, 10:03 από PredatoryFishBay
» 270 Lt Iwagumi
Τρι 18 Νοε 2014, 03:49 από nickst
» Νέα προϊόντα - LED φωτιστικά Ledzeal
Κυρ 16 Νοε 2014, 14:04 από abyssos
» 600 λιτρα Rio Essequibo
Κυρ 16 Νοε 2014, 10:02 από nickst