Αναζήτηση
Πρόσφατα Θέματα
AMF YouTube
+10
abyssos
dimos
rathion76
volcanotimes
petrosarowana
Alexandros
Giorgos
korasidikos
beast
nickst
14 απαντήσεις
προτασεις για ψαροσυνθεση
kostasgold- Μελος
- Αριθμός μηνυμάτων : 496
Ημερομηνία εγγραφής : 01/11/2013
Τόπος : Πειραιας
- Δημοσίευση Ν°201
Απ: προτασεις για ψαροσυνθεση
Εγω περιμενω ακομα την απαντηση στο ερωτημα του Σταυρου
vaslag7- Μελος
- Αριθμός μηνυμάτων : 240
Ημερομηνία εγγραφής : 24/06/2013
Τόπος : AΘΗΝΑ
- Δημοσίευση Ν°202
kostasgold έγραψε:Εγω περιμενω ακομα την απαντηση στο ερωτημα του Σταυρου
περιμενε τωρα καθαρογραφεται
rathion76- Μελος
- Αριθμός μηνυμάτων : 50
Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2013
Τόπος : Π.ΦΑΛΗΡΟ
- Δημοσίευση Ν°203
Εχω κακη εμπειρια με κινεζικα κ φθηνα φιλτρα.τα εψαξα αυτα,σχολια σε εξωτερικο για διαρροες κ ροη χαμηλοτερη.ακομα εμαθα κυκλοφορουν κ με αλλα ονοματα κ ειναι ολοιδια πχ jebao.μεσω ιντερνετ πια μαθαινονται γνωμες κ εμπειριες.
Giorgos- Μελος
- Αριθμός μηνυμάτων : 893
Ημερομηνία εγγραφής : 05/10/2013
Τόπος : Νέο Ηράκλειο
- Δημοσίευση Ν°204
Ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει ή να έτυχε σε αυτόν! Δεν σημαίνει ότι επειδή είναι κινέζικο είναι και κακής ποιότητας ή οτιδίποτε...
Χωρίς να υπάρχει προσωπική χρήση δεν νομίζω ότι πρέπει να βγάζουμε τέτοια συμπεράσματα...
Πάντα φιλικά!
Χωρίς να υπάρχει προσωπική χρήση δεν νομίζω ότι πρέπει να βγάζουμε τέτοια συμπεράσματα...
Πάντα φιλικά!
abyssos- Καταστηματα
- Αριθμός μηνυμάτων : 156
Ημερομηνία εγγραφής : 27/08/2013
- Δημοσίευση Ν°205
rathion76 έγραψε:Εχω κακη εμπειρια με κινεζικα κ φθηνα φιλτρα.τα εψαξα αυτα,σχολια σε εξωτερικο για διαρροες κ ροη χαμηλοτερη.ακομα εμαθα κυκλοφορουν κ με αλλα ονοματα κ ειναι ολοιδια πχ jebao.μεσω ιντερνετ πια μαθαινονται γνωμες κ εμπειριες.
Καλησπέρα rathion76 (καλό θα ήταν να αναφέρετε και το πραγματικό σας όνομα)
δεν απαντήσατε στην ερώτηση μου και από τα λεγόμενα σας καταλαβαίνω ότι:
α) Δεν έχετε προσωπική άποψη για τα προβλήματα που αναφέρετε.
β) Αναφέρεστε σε προβλήματα που διαβάσατε κάπου στο ιντερνέτ.
γ) Αναφέρεστε σε προβλήματα που έχουν να κάνουν σε αναλώσιμα όπως πχ μια φλάντζα και όχι σε κάποιο εργοστασιακό πρόβλημα.
δ) Αναφέρεστε σε προβλήματα όπως αυτό της μειωμένης ροής που αν ψάξετε λίγο θα είναι το πιο σύνηθες πρόβλημα που θα βρείτε για τα φίλτρα της Eheim (δεν λέω ότι έχουν πρόβλημα αλλά ότι υπάρχουν πολλές αναφορές για μειωμένη ροη μετά από κάποιο διάστημα)
Μετά από αυτά θα σας κάνω άλλη μια ερώτηση και παρακαλώ αυτή τη φορά να απαντήσετε.
Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που προσπαθείτε με τόσο έντονο τρόπο να πείσετε ότι τα φίλτρα Aquanova δεν είναι καλά ή ποιοτικά όπως αναφέρετε κατ' επανάληψη?
Αν δεν έχετε κάποια απόδειξη για αυτά που λέτε (οι αόριστες αναφορές στο ιντερνέτ δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν ως αξιόπιστες) παρακαλώ να μην συνεχίσετε τις αρνητικές αναφορές γιατί πιθανών να θεωρηθούν προσπάθεια δυσφήμηση.
Καλό βράδυ.
Σταύρος Τσιπάς.
vaslag7- Μελος
- Αριθμός μηνυμάτων : 240
Τόπος : AΘΗΝΑ
- Δημοσίευση Ν°206
Τελικα γραφεις χωρις να εχεις προσωπικη επαφη με το συγκεκριμενο φιλτρο .δεν υποστηριζω οτι ειναι καλο η κακο δεν το ξερω καθολου οπως και εσυ τελικα και θα επρεπε να εισαι προσεκτκος στα γραφομενα σου πριν διαβαλεις αοριστα και γενικολογα ενα προιον.εμενα προσωπικα η σταση σου μου δειχνη υποπτη εμπαθεια
volcanotimes- Μελος
- Αριθμός μηνυμάτων : 114
Ημερομηνία εγγραφής : 16/11/2013
- Δημοσίευση Ν°207
Εγω επειδη δεν εχω μαθει να παιζω τη γατα με το ποντικι. Αυτο που γινεται τι θεωρω καθαρη δυσφημιση και εσκεμη κιολας. Το οτι ο καθε αμπαλος χομπιστας περνει θεση σε σοβαρες προτασεις ενυδρειακων προιοντων δε το θεωρω και το πιο σοφρων. Ειδα- ακουσα αλλα δε το εχω...... Παρε παλικαρι μου ενα φιλτρο και μετα μπορεις να μιλησεις. Να κανουμε και δημοκρατικη συζητηση. Ειμαστε εδω μεσα χομπιστες που ασχολουντε πανω απο δεκαετια και καθομαστε και ασχολουμαστε με καποιον που ουτε το ονομα ξερουμε και το μονο που θα δεχτει ειναι ενα ξυλινο ενυδρειο με jbl και σαλαχια. Ελεοςςςςς. Οταν μαθεις να συζητας ελα να μιλησουμε και να ανταλλαξουμε αποψεις για το χομπι μας.
rathion76- Μελος
- Δημοσίευση Ν°208
εχω αναφερει το ονομα μου το λεω ξανα , ΓΙΩΡΓΟΣ.εχω δικαιωμα να εχω τη δικη μου αποψη.πριν αγορασω κατι το ψαχνω πρωτα στο ιντερνετ,διαβαζοντας τοποθετησεις αλλων σε ξενα φορουμς.καιρο τωρα χομπιστες επικοινωνουν και μοιραζονται εμπειριες παγκοσμιως.αν οι γνωμες χομπιστων θεωρουνται αυθαιρετες τοποθετησεις,τι να πω.δε θελω να πεισω κανενα τη γνωμη μου εκφραζω.καποιοι τα θεωρουν πολυ καλα,γνωριζοντας ελαχιστα η εχοντας τα λιγο χρονο,εγω οπως και αλλοι τα θεωρουν υποδεεστερα,εξαιτιας τιμης,λιγων πληροφοριων και προελευσης.ο επαγγελματιας πρεπει να δεχεται και αρνητικα σχολια ,ειδικα για πραγματα αγνωστα και καχυποψια.η πορεια θα δειξει τι ισχυει οπως δειχνει για ολα.πως με τοση σιγουρια καποιοι τα θεωρουν πολυ καλα ,τα ξερουν λιγο,αυτο δεν ειναι υποπτο,η καχυποψια μου ειναι υποπτη.περιεργα πραγματα.
κυκλοφορουν και με ονοματα αλλα,με πολυ χειροτερα σχολια,αυτο δεν ειναι υποπτο?
τι συμβαινει τελικα?ως χομπιστας αισθανομαι πολλες φορες οτι με χειραγωγουν.
και sunsun και resun ως ευκαιριες ειχαν παρουσιαστει και ο κοσμος λογω κρισης τα εμπιστευτηκε με ασχημα αποτελεσματα σε φιλτρα ειδικα.διαρροες,βραχυκυκλωματα,λιωμενα μοτερ,πεσμενη ροη γρηγορα.και θεωρουμαι υποπτος.μαλιστα.
ενας επαγγελματιας φερνοντας αγνωστα προιοντα πρεπει να δεχεται την καχυποψια και τα σχολια αρνητικα,ειναι λογικη αντιδραση και οχι να μιλαει για δυσφημιση.εχουμε ξεφυγει τελειως.
κυκλοφορουν και με ονοματα αλλα,με πολυ χειροτερα σχολια,αυτο δεν ειναι υποπτο?
τι συμβαινει τελικα?ως χομπιστας αισθανομαι πολλες φορες οτι με χειραγωγουν.
και sunsun και resun ως ευκαιριες ειχαν παρουσιαστει και ο κοσμος λογω κρισης τα εμπιστευτηκε με ασχημα αποτελεσματα σε φιλτρα ειδικα.διαρροες,βραχυκυκλωματα,λιωμενα μοτερ,πεσμενη ροη γρηγορα.και θεωρουμαι υποπτος.μαλιστα.
ενας επαγγελματιας φερνοντας αγνωστα προιοντα πρεπει να δεχεται την καχυποψια και τα σχολια αρνητικα,ειναι λογικη αντιδραση και οχι να μιλαει για δυσφημιση.εχουμε ξεφυγει τελειως.
volcanotimes- Μελος
- Δημοσίευση Ν°209
Στο θεμα μας τωρα. Νικολα τι λεει η βαση και το ενυδρειο? Προχωρανε οι εργασιες?
abyssos- Καταστηματα
- Αριθμός μηνυμάτων : 156
Ημερομηνία εγγραφής : 27/08/2013
- Δημοσίευση Ν°210
Κ. Γιώργο θα σας παρακαλέσω αν δεν έχετε κάποια απόδειξη για τα λεγόμενα σας όσο αφορά τα προϊόντα που αντιπροσωπεύω να μην συνεχίσετε με τους ισχυρισμούς σας.
Τα προϊόντα μου είναι διαθέσιμα για όλους να τα δουν και να τα δοκιμάσουν.
Και μιας και λέτε για χειραγώγηση θα ήθελα να κάνω μια προσφορά στο φόρουμ που θα μπορούσατε να την εκλάβετε ως χειραγώγηση.
Προσφέρω ένα φίλτρο NCF 800 στο φόρουμ ώστε να κληρωθεί σε κάποιο από τα μέλη και αυτό με την σειρά του να το δοκιμάσει και να μας πει και αυτό την γνώμη του.
Θα ήθελα από αυτή την κλήρωση να εξαιρέσετε τον εαυτό σας μιας και από ότι καταλαβαίνω μόνο αρνητικά έχετε να πείτε.
Ο αγαπητός admin παρακαλώ να αναλάβει το θέμα της κλήρωσης.
Τα προϊόντα μου είναι διαθέσιμα για όλους να τα δουν και να τα δοκιμάσουν.
Και μιας και λέτε για χειραγώγηση θα ήθελα να κάνω μια προσφορά στο φόρουμ που θα μπορούσατε να την εκλάβετε ως χειραγώγηση.
Προσφέρω ένα φίλτρο NCF 800 στο φόρουμ ώστε να κληρωθεί σε κάποιο από τα μέλη και αυτό με την σειρά του να το δοκιμάσει και να μας πει και αυτό την γνώμη του.
Θα ήθελα από αυτή την κλήρωση να εξαιρέσετε τον εαυτό σας μιας και από ότι καταλαβαίνω μόνο αρνητικά έχετε να πείτε.
Ο αγαπητός admin παρακαλώ να αναλάβει το θέμα της κλήρωσης.
rathion76- Μελος
- Δημοσίευση Ν°211
οι γνωμες χομπιστων αλλων ειναι οι αποδειξεις μου,εχω καθε δικαιωμα να τις λεω οπως και εκεινοι τις λενε.απαντηστε στις ερωτησεις μου πριν.γιατι ιδια ειναι με τα jebao?ολοιδια.δειχνει ιδιο φιλτρο με αλλο ονομα.jebao εχω δει απο κοντα.καλη προσπαθεια αλλα υποδεεστερο,χειροτερα πλαστικα,πεσμενη ροη και σχολια πολυ χειροτερα στο εξωτερικο.τι συμβαινει?πως να μην ειμαι καχυποπτος πειτε μου.χειραγωγηση απο τις εταιρειες εννοω.δεν φταιτε απαραιτητα εσεις.εσεις ομως τα φερνετε,εσεις οφειλετε να πειτε τι συμβαινει στον κοσμο.δε με ενδιαφερει το συγκεκριμενο φιλτρο ,οχι τωρα παντως.
ο καταναλωτης εχει καθε δικαιωμα να προστατευει τον εαυτο του γιατι εχει τραβηξει πολλα και συνεχως χειραγωγειται απο εμπορους-εταιρειες.εργαζομαι σε εταιρεια με διεθνες εμποριο ξυλειας,εχω παει εξωτερικο πολλες φορες,εχω μιλησει με πολυ κοσμο γενικοτερα.ξερω τι λεω και απορω που δεχομαι κριτικη κιολας επειδη εχω μια αποψη και ειμαι καχυποπτος και δυσπιστος.δεν χρειαζεται να μαι 20 χρονια χομπιστας για να κατανοησω τα του εμποριου.ποσο μαλλον οταν προκειται για εμπορευματα και οχι ψαρια.ειναι πολυς ο κοσμος πλεον που νιωθει οτι εχει χειραγωγηθει γενικοτερα και ειναι η πραγματικοτητα και ενας λογος ακομα που φτασαμε εδω.παρατηρησα στην αρχη καποιους να το διαφημιζουν και να το θεωρουν πολυ καλο,γνωριζοντας τον λιγο η καθολου και μου φανηκε περιεργο.το εψαξα και ειπα οσα ειπα.σταματαω εδω.θα δειξει η πορεια.
ο καταναλωτης εχει καθε δικαιωμα να προστατευει τον εαυτο του γιατι εχει τραβηξει πολλα και συνεχως χειραγωγειται απο εμπορους-εταιρειες.εργαζομαι σε εταιρεια με διεθνες εμποριο ξυλειας,εχω παει εξωτερικο πολλες φορες,εχω μιλησει με πολυ κοσμο γενικοτερα.ξερω τι λεω και απορω που δεχομαι κριτικη κιολας επειδη εχω μια αποψη και ειμαι καχυποπτος και δυσπιστος.δεν χρειαζεται να μαι 20 χρονια χομπιστας για να κατανοησω τα του εμποριου.ποσο μαλλον οταν προκειται για εμπορευματα και οχι ψαρια.ειναι πολυς ο κοσμος πλεον που νιωθει οτι εχει χειραγωγηθει γενικοτερα και ειναι η πραγματικοτητα και ενας λογος ακομα που φτασαμε εδω.παρατηρησα στην αρχη καποιους να το διαφημιζουν και να το θεωρουν πολυ καλο,γνωριζοντας τον λιγο η καθολου και μου φανηκε περιεργο.το εψαξα και ειπα οσα ειπα.σταματαω εδω.θα δειξει η πορεια.
volcanotimes- Μελος
- Δημοσίευση Ν°212
Με το ιδιο σκεπτικο δλδ εσυ που ασχολισε με εμποριο ξυλειας και γινει ενα ξυλινο ενυδρειο το οποιο
θα ανοιξει, θα φταις εσυ. Γιατι εσυ πουλησες τα ξυλα και εσυ διαφημιζεις τα ξυλινα. Ωραια τωρα καταλαβα να σαι καλα
θα ανοιξει, θα φταις εσυ. Γιατι εσυ πουλησες τα ξυλα και εσυ διαφημιζεις τα ξυλινα. Ωραια τωρα καταλαβα να σαι καλα
nickst- Μελος
- Αριθμός μηνυμάτων : 471
Ημερομηνία εγγραφής : 11/07/2013
Τόπος : Λαρισα
- Δημοσίευση Ν°213
επειδη δεν θελω να ασχοληθω περαιτερω με το θεμα φιλτρο το αφηνω στην ακρη..αν θελετε συνεχιστε εσεις την κουβεντα εγω τα αγορασα και μετα απο κανα χρονο θα σας πω εντυπωσεις.
χρηστο η βαση ενωθηκε σημερα αρκετα βαρια ειναι 100-120 κιλα.θελω μονο να βαλω μεντεσεδες για τα πορτακια και ετοιμη.
αυριο ισως ειναι και ετοιμο το ενυδρειο..
χρηστο η βαση ενωθηκε σημερα αρκετα βαρια ειναι 100-120 κιλα.θελω μονο να βαλω μεντεσεδες για τα πορτακια και ετοιμη.
αυριο ισως ειναι και ετοιμο το ενυδρειο..
volcanotimes- Μελος
- Δημοσίευση Ν°214
Ωραια. Προχωραει λοιπον. Φωτογραφιες να βαλεις να περνουμε ματι
rathion76- Μελος
- Δημοσίευση Ν°215
volcanotimes έγραψε:Με το ιδιο σκεπτικο δλδ εσυ που ασχολισε με εμποριο ξυλειας και γινει ενα ξυλινο ενυδρειο το οποιο
αλλα λεω αλλα καταλαβαινεις.ειπα για τη χειραγωγηση.και εγω πουλαω πρωτη υλη,οχι ετοιμο προϊον που φτιαχνω εγω,λαθος τελειως η συγκριση.ας παρει ο καθενας οτι θελει,δικη του ευθυνη.φιλοξενειτε δυσκολα ψαρια,εγω συνηθισμενα κοινωνικα κ παλι εχω αγχος να ειναι ο εξοπλισμος σωστος και αξιοπιστος.στην παγκοσμια αγορα υπαρχουν κατηγοριες εμπορευματων,φθηνα,μεσαια,ακριβα αρα και διαφορετικες ποιοτητες.αλλη πρωτη υλη,αλλες τεχνικες προδιαγραφες,αλλη αξιοπιστια,αλλη υποστηριξη after market.αυτο δε σημαινει πως κατι φθηνο ειναι για πεταμα,ουτε κατι ακριβο αφθαρτο.αλλα αλλες αντοχες το ενα,αλλες το αλλο,αλλη συχνοτητα ζημιων,εξαρταται και απο χρηση.εγω προτιμω να παρω κατι λιγο πιο αξιοπιστο ,δοκιμασμενο καλυτερα και να εχω το κεφαλι μου ησυχο.αλλος ρισκαρει περισσοτερο.μη λεμε ομως οτι θελουμε.αλλο το ενα προιον απ'το αλλο.εκει θελω να καταληξω.
η αγορα εχει αλλαξει,σε οικονομικη κριση αναπροσαρμοζονται πολλα πραγματα.ο κοσμος πλεον δεν εχει αγοραστικη δυναμη που ειχε και αναγκαστικα οδηγειται σε φθηνοτερες λυσεις και χαμηλοτερη ποιοτητα.αυτο ειναι νομος.δε γινεται να τα εξισωνουμε ολα.εφερε ο κυριος σταυρος η οποιος αλλος στη θεση του κατι φθηνο και σχετικα αγνωστο?ας πει κοιτατε ετσι εχουν τα πραγματα.ειναι φθηνοτερο,χαμηλοτερη ποιοτητα.οποιος θελει το επιλεγει να το παρει,δεν ειναι ομως πχ eheim.προσεκτικη χρηση και παρακολουθηση.αυτο θεωρω σωστο.ολα τα αλλα ειναι κουραφεξαλα.αυτη ειναι η ουσια.καληνυχτα,θα ξημερωθουμε σημερα.....
nickst- Μελος
- Δημοσίευση Ν°216
Να τελειωσει πρωτα ολο και μετα θα βαλω μερικες φωτο.;-)
Giorgos- Μελος
- Δημοσίευση Ν°217
Ωραία περιμένουμε Νίκο!
petrosarowana- Global Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 533
- Δημοσίευση Ν°218
με το καλο Νικολα να τελειώσεις με το ενυδρειο!περιμενουμε φωτο με την πρωτη ευκαιρια!
nickst- Μελος
- Δημοσίευση Ν°219
Ευχαριστω πολυ παιδια να στε καλα.απο την αλλη εβδομαδα. Αν πανε ολα καλα με το θεμα αντοχη δαπεδου θα ανεβασω φωτο
Giorgos- Μελος
- Δημοσίευση Ν°220
Αν δεν πάνε θα το καταλάβουμε αν έχεις να μπεις 1 εβδομάδα...nickst έγραψε:Αν πανε ολα καλα με το θεμα αντοχη δαπεδου θα ανεβασω φωτο
Alexandros- 1000+post
- Αριθμός μηνυμάτων : 1888
Ημερομηνία εγγραφής : 22/06/2013
Τόπος : Λαμια
- Δημοσίευση Ν°221
Giorgos έγραψε:Αν δεν πάνε θα το καταλάβουμε αν έχεις να μπεις 1 εβδομάδα...nickst έγραψε:Αν πανε ολα καλα με το θεμα αντοχη δαπεδου θα ανεβασω φωτο
nickst- Μελος
- Δημοσίευση Ν°222
Μην το γελατε καθολου φυλακη θα με κλεισουν αν τυχει τπτ
petrosarowana- Global Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 533
- Δημοσίευση Ν°223
μην ανχωνεσαι Νικολα!δεν εχεις κανενα θεμα!να έφτιαχνες κανα 2τονο να σου λεγα πως μπορει να γινει ζημια!με 600λ εισαι οκ!
Giorgos- Μελος
- Δημοσίευση Ν°224
Χαχαχα θα σου φέρνουμε τσιγάρα και εκεί..και φωτογραφίες από τα ψάριαnickst έγραψε:Μην το γελατε καθολου φυλακη θα με κλεισουν αν τυχει τπτ
Όχι Νίκο με 600 λίτρα δεν υπάρχει θέμα!
nickst- Μελος
- Δημοσίευση Ν°225
Δεν καπνίζω χαχα..ειναι ολα μαζι γυρω στα 800 αλλα ακριβως κολλητα ο τοίχος ειναι ολος μπετο και εχει δοκαρι διπλα απο το ενυδρειο αρα θα μοιραστει το βαρος
Τετ 14 Σεπ 2016, 01:24 από abyssos
» Προ – παραγγελία θηρευτές
Πεμ 05 Μάης 2016, 11:58 από abyssos
» Καλό Πάσχα από την Άβυσσο
Τετ 27 Απρ 2016, 03:35 από abyssos
» Προπαραγγελία Τροπικά ψάρια γλυκού νερού.
Πεμ 11 Φεβ 2016, 02:41 από abyssos
» ΑΒΥΣΣΟΣ Ενυδρεία - Τροπικά Ψάρια Νέες Παραλαβές
Πεμ 04 Φεβ 2016, 07:24 από abyssos
» ζητουνται red tail catfish ,giant gourami
Δευ 04 Ιαν 2016, 07:07 από fastboy1969
» “Black Friday” στην Άβυσσο
Δευ 30 Νοε 2015, 01:03 από abyssos
» ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΕΝΥΔΡΕΙΑ ΤΗΣ JUWEL
Παρ 11 Σεπ 2015, 01:03 από abyssos
» Άβυσσος Νέα σελίδα - ηλεκτρονικό κατάστημα.
Πεμ 23 Ιουλ 2015, 02:49 από abyssos
» Πωλούνται μεγάλα και σπάνια ψάρια
Τρι 14 Ιουλ 2015, 08:31 από fastboy1969
» Κατάστημα Άβυσσος
Πεμ 26 Μαρ 2015, 05:28 από abyssos
» Προ-παραγγελία Περού
Τετ 25 Φεβ 2015, 00:14 από abyssos
» Καλή Χρονιά
Τετ 31 Δεκ 2014, 06:29 από abyssos
» Fishbay Προ-παραγγελία ψαριών κάθε εβδομάδα !
Τρι 30 Δεκ 2014, 01:10 από PredatoryFishBay
» Χαρούμενα Χριστούγεννα
Τετ 24 Δεκ 2014, 01:09 από abyssos
» Fishbay - Διαθεσιμότητα ψαριών-φυτών στο κατάστημα
Παρ 19 Δεκ 2014, 11:13 από PredatoryFishBay
» Fishbay - Προσφορές !
Δευ 15 Δεκ 2014, 12:24 από PredatoryFishBay
» Νέα κατηγορία στο e-shop μου Ψάρια Θηρευτές
Τρι 09 Δεκ 2014, 10:27 από abyssos
» Fishbay - Προ-παραγγελία ψαριών από Γερμανία 11.2014 !
Τρι 02 Δεκ 2014, 07:50 από PredatoryFishBay
» Fishbay - Παραλαβή ψαριών γλυκού νερού
Πεμ 20 Νοε 2014, 09:54 από PredatoryFishBay
» Fishbay - Έκτακτη προ-παραγγελία ψαριών από Ασία !
Τρι 18 Νοε 2014, 10:03 από PredatoryFishBay
» 270 Lt Iwagumi
Τρι 18 Νοε 2014, 03:49 από nickst
» Νέα προϊόντα - LED φωτιστικά Ledzeal
Κυρ 16 Νοε 2014, 14:04 από abyssos
» 600 λιτρα Rio Essequibo
Κυρ 16 Νοε 2014, 10:02 από nickst