Αναζήτηση
Πρόσφατα Θέματα
AMF YouTube
+10
abyssos
dimos
rathion76
volcanotimes
petrosarowana
Alexandros
Giorgos
korasidikos
beast
nickst
14 απαντήσεις
προτασεις για ψαροσυνθεση
Alexandros- 1000+post
- Αριθμός μηνυμάτων : 1888
Ημερομηνία εγγραφής : 22/06/2013
Τόπος : Λαμια
- Δημοσίευση Ν°176
Απ: προτασεις για ψαροσυνθεση
Νικο το εχεις σε λειτουργια ακομη το φιλτρο?
rathion76- Μελος
- Αριθμός μηνυμάτων : 50
Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2013
Τόπος : Π.ΦΑΛΗΡΟ
- Δημοσίευση Ν°177
Εψαξα λιγο για το φιλτρο,καποιοι ελεγαν δεν εχει τη ροη που λενε και διαρροες ακομα και στο καλωδιο ρευματος κ οχι μονο.τι χρηση κανει κ ο καθενας....λενε πως καιει κ παραπανω ,αν μπορει καποιος να μετρησει ποσο καιει...
Alexandros- 1000+post
- Δημοσίευση Ν°178
Φιλε μου οταν αγορασα ενα kia πριν απο χρονια,μου ελεγαν οτι αυτο το αυτοκινητο ειναι κορεατικο και θα παρει φωτια
Μονο φωτια δεν πηρε και αυτοκινητο σαν αυτο δεν ειχα ξανα,τοσο σκυλι αμαξι
Ας μην κινδυνολογουμε
Ειχα κινεζικο ενυδρειο και ειχε κινεζικο φιλτρο,μια χαρα δουλευε και δουλευει ακομη
Μονο φωτια δεν πηρε και αυτοκινητο σαν αυτο δεν ειχα ξανα,τοσο σκυλι αμαξι
Ας μην κινδυνολογουμε
Ειχα κινεζικο ενυδρειο και ειχε κινεζικο φιλτρο,μια χαρα δουλευε και δουλευει ακομη
rathion76- Μελος
- Δημοσίευση Ν°179
Δεν κινδυνολογω,να ξερουμε τι παιρνουμε κ να μην παρασυρομαστε.και να προσεχουμε.η οικονομικη κριση μας κανει να υποβαθμιζουμε πραγματα γιατι θεωρουμε πλεον ακριβα.ειναι λαθος.ναι να παρουμε κ φθηνοτερα αλλα ξεροντας τις συνεπειες κ να μην θεωρουνται το ιδιο.
nickst- Μελος
- Αριθμός μηνυμάτων : 471
Ημερομηνία εγγραφής : 11/07/2013
Τόπος : Λαρισα
- Δημοσίευση Ν°180
το φιλτρο απο οσο ξερω δεν ειναι κινεζικο...
πολόνεζικο ειναι αν δεν κανω λαθος απλα φτιαχνεται στην κινα.
και την 3D τηλεοραση που εχω οπως και τα γυαλια της και το sony x peria p και αλλα πολλα ολα MADE IN CHINA λενε και τι με αυτο ειναι κινεζικα και ολα για πεταμα?
ειπαμε το φιλτρο ειναι πολυ φτηνο αν ποτε συμβει τπτ και δεν φτιαχνεται αλλαζεις το ελλατωματικο μερος...οχι δεν το εχω σε λειτουργια μεσα στην εβδομαδα θα ειναι ετοιμο το ενυδρειο.
επειδη οπως ειπα στην κατοχη θα εχω και το jbl 1501 μετα απο κανα χρονο θα σας πω εντυπωσεις και απο τα δυο με την ιδια χρηση κτλ.το ενα εχει διπλασια τιμη αγορας απο το αλλο.
θα δω κατα ποσο αξιζουν την αξια τους τωρα δεν μπορω να λεω πραγματα στον αερα.την δοκιμη που εκανα παντως σας τα ειπα ολα και με φωτογραφιες.
το ιδιο θα κανω και με το jbl μολις το παραλαβω.υπομονη οσοι πηραν aquanova δεν ξερω ουτε εναν να εχει παραπονο μεχρι στιγμης τουλαχιστον.
ο χρονος θα τα δειξει ολα υπομονη παιδια.
πολόνεζικο ειναι αν δεν κανω λαθος απλα φτιαχνεται στην κινα.
και την 3D τηλεοραση που εχω οπως και τα γυαλια της και το sony x peria p και αλλα πολλα ολα MADE IN CHINA λενε και τι με αυτο ειναι κινεζικα και ολα για πεταμα?
ειπαμε το φιλτρο ειναι πολυ φτηνο αν ποτε συμβει τπτ και δεν φτιαχνεται αλλαζεις το ελλατωματικο μερος...οχι δεν το εχω σε λειτουργια μεσα στην εβδομαδα θα ειναι ετοιμο το ενυδρειο.
επειδη οπως ειπα στην κατοχη θα εχω και το jbl 1501 μετα απο κανα χρονο θα σας πω εντυπωσεις και απο τα δυο με την ιδια χρηση κτλ.το ενα εχει διπλασια τιμη αγορας απο το αλλο.
θα δω κατα ποσο αξιζουν την αξια τους τωρα δεν μπορω να λεω πραγματα στον αερα.την δοκιμη που εκανα παντως σας τα ειπα ολα και με φωτογραφιες.
το ιδιο θα κανω και με το jbl μολις το παραλαβω.υπομονη οσοι πηραν aquanova δεν ξερω ουτε εναν να εχει παραπονο μεχρι στιγμης τουλαχιστον.
ο χρονος θα τα δειξει ολα υπομονη παιδια.
Giorgos- Μελος
- Αριθμός μηνυμάτων : 893
Ημερομηνία εγγραφής : 05/10/2013
Τόπος : Νέο Ηράκλειο
- Δημοσίευση Ν°181
Το φίλτρο φαίνεται πολύ καλό Νίκο.
Θα πάρω και εγώ το ίδιο μάλλον! Τσάμπα το έχει ο Σταύρος!
Τη Δευτέρα αν το πάρω και το βάλω σε χρήση θα σας πω εδώ λεπτομέρειες!
Θα πάρω και εγώ το ίδιο μάλλον! Τσάμπα το έχει ο Σταύρος!
Τη Δευτέρα αν το πάρω και το βάλω σε χρήση θα σας πω εδώ λεπτομέρειες!
beast- 1000+post
- Αριθμός μηνυμάτων : 1326
Ημερομηνία εγγραφής : 20/10/2013
Τόπος : ano liosia
- Δημοσίευση Ν°182
Φιλαρακι με την βαση τι εγινε του ενυδρειου???
nickst- Μελος
- Δημοσίευση Ν°183
Λογικα θα κοπηκαν τα ξυλα απο εβδομαδα θα με ενημερωσουν να τα παραλαβω για να τα βιδωσω κτλ.ναι εχει εκπτωση ο σταυρος φοβερες τιμες
rathion76- Μελος
- Δημοσίευση Ν°184
Μακαρι να αντεξει,εγω δεν θα ρισκαρα,βρηκα αρκετα προβληματα.θελουν προσοχη τοσο φθηνα κ υποδεεστερα φιλτρα για βασικη χρηση
nickst- Μελος
- Δημοσίευση Ν°185
Εγω που το εχω στα χερια κι το βλεπω δεν το θεωρω υποδεέστερο τοσο πολυ ωστε να μου μεινει στα χερια.αν το δεις ποτε απο κοντα μετα να κρινεις το τι ακουμε απο τον καθενα δεν λεει κατι.δες και χχρησιμοποίησε για να κρινεις αυτο ξερω εγω.το εχουμε δυο ατομα μεχρι στιγμης και μονο καλα λογια εχουμε να πουμε.θα το παρουν και αλλα παιδια ομως και θα το κρινουν και αυτοι επειτα.και εγω το θεωρουσα τελειως για πεταμα αλλα μολις το αγορασα αλλαξα τελειως γνωμη.
rathion76- Μελος
- Δημοσίευση Ν°186
Δε λεω ειναι για πεταμα,αλλα τοσο φθηνα κ υποδεεστερα πραγματα λογω υλικων,συναρμολογησης κ αξιοπιστιας χρειαζονται προσεκτικη κ περιορισμενη χρηση.μην παρασερνεστε λογω μειωμενης δυνατοτητας αγορας.τα χρηματα να πηγαινουν σε ποιοτικα πραγματα εστω κ οχι τοσο συχνα.ειναι παγκοσμιο φαινομενο αυτο,το ξερω κ απο τη δουλεια μου,με διεθνες εμποριο ασχολουμαι χρονια.ειναι τελειως λαθος να κανετε στην ακρη ποιοτικα επειδη ειναι πιο ακριβα.υπαρχουν κ μεσες λυσεις.
nickst- Μελος
- Δημοσίευση Ν°187
110 ευρο εχει αρχικη τιμη και βαλε.μην κοιτας που ο σταυρος κανει κορυφαιες τιμες.το jbl 40 ευρο παραπανω εχει που θα παρω δεν μου λεει κατι αυτο.οπως και το eheim 2260 ακουω απο πολλους οτι βγαζει θορυβο μετα απο ενα χρονο φιλτρο το οποιο αδειο εχει 360 ευρο και βαλε με τα βανακια.με τα ιδια λεφτα παιρνεις 4-5 aquanova και τα εχεις για χρονια.δεν με νοιαζει τι ακουει ο καθενας.αν το.χρησιμοποιησεις ποτε σου και το.πιασεις στα.χερια σου μετα να.κρινεις ευχαριστως.απο την στιγμη που δεν το εχεις δει δεν μπορεις να.λες.απλα οτι ακους και να το θεωρεις υποδιεστερο.για μενα ειναι τρομερο φιλτρο με.λιγα λεφτα και φοβερη ροη κτλ.τεσπα
Alexandros- 1000+post
- Δημοσίευση Ν°188
Αυριο Νικο ισως ερθει και το δικο μου
Τελικα πηρα το 1500 σαν το δικο σου
Τελικα πηρα το 1500 σαν το δικο σου
nickst- Μελος
- Δημοσίευση Ν°189
ωραιος αντε να ακουσουμε και την δικη σου γνωμη Αλεξανδρε.
μεσα στην εβδομαδα θα στησω και εγω λογικα το ενυδρειο να το βαλω και σε λειτουργια να δω και πως θα ανταπεξελθει στην λειτουργια του ενυδρειου.
μεσα στην εβδομαδα θα στησω και εγω λογικα το ενυδρειο να το βαλω και σε λειτουργια να δω και πως θα ανταπεξελθει στην λειτουργια του ενυδρειου.
Alexandros- 1000+post
- Δημοσίευση Ν°190
Στην τιμη που το πηρα ουτε εσωτερικο δεν επερνα
Νομιζω οτι θα πρεπει να περασει ενα χρονικο διαστημα ωστε να μπορουμε να εκφερουμε γνωμη
Νομιζω οτι θα πρεπει να περασει ενα χρονικο διαστημα ωστε να μπορουμε να εκφερουμε γνωμη
nickst- Μελος
- Δημοσίευση Ν°191
ακριβως.ναι εγω ειπα με βαση αυτο που βλεπω απο εκει και περα μετα απο ενα χρονο ναι να κρινω και το aquanova και το jbl τωρα απλα την γνωμη μου ειπα που το εχω στα χερια μου επειδη δεν το εχει δει κανενας απο τα παιδια που σχολιαζουν μονο ο χρηστος που το εχει και εγω και δεν θελω να λεμε απλα αν εχει ακουστει κατι...προσωπικα αν δεν εχω καποιο προβλημα μπορει να μην ασχοληθω καν να το γραψω και σε καποιο φορουμ.συνηθως οι πιο πολλοι γραφουν για να λυθουν τυχον προβληματα και λιγοι ειναι εκεινοι που αν πανε ολα καλα να το πουνε και στους αλλους.ξερω αρκετους χομπιστες που ασχολουνται με φορουμ οποτε εχουν προβλημα και μονο τοτε και περα απο εκει δεν τους νοιαζει.αρα δεν πρεπει παντα απο μια κρητικη η εστω καποιες αρνητικες να λεμε τελος ειναι αναξιοπιτα και αλλα τετοια.
volcanotimes- Μελος
- Αριθμός μηνυμάτων : 114
Ημερομηνία εγγραφής : 16/11/2013
- Δημοσίευση Ν°192
δε ξερω τη σκασιλα τραβατε. το φιλτρο ειναι κορυφη. οτι ειναι φτηνο το φιλτρο ειναι καλό για την τσεπη μας.
αυριο θα κανω το τεστακι με τη ροη για να μας φυγει και η τελευταια υποψία.
οταν προσεχεις ενα πραμα θα σου κρατησει κιολας. ο φιλος ποιο πανω λεει οτι ακουσε οτι εχει προβληματα. αν θεωρει κανεις οτι ειναι προβλημα στα 2.5 χρονια λειτουργιας να αλλαξεις το τσιμουχακι που ενώνει το βανακι με το φιλτρο τοτε τι να πω , ας αλλαξει χομπι. το εχω ψαξει το φιλτρο απο όλες τις μεριες και υπαρχουν ολα τα ανταλλακτικα του. θελετε να σας πω ποσο περιμενα για φτερωτη eheim ???? 2 μηνες και παλι λαθος μου ειχανε στειλει. δλδ τι θα πω οτι τα eheim δεν ειναι καλά φιλτρα?? για να ηρεμησουμε λιγο και πραγμα που δε ξερουμε καλυτερα να μην το σχολιαζουμε.
οσοι εχετε παρει τα aquanova και τα δουλευετε ας πειτε την αποψη σας να δουμε ολοι εντυπωσεις. η δικια μου εντυπωση ειναι οτι ειναι κορυφαίο.
οταν προσεχεις ενα πραμα θα σου κρατησει κιολας. ο φιλος ποιο πανω λεει οτι ακουσε οτι εχει προβληματα. αν θεωρει κανεις οτι ειναι προβλημα στα 2.5 χρονια λειτουργιας να αλλαξεις το τσιμουχακι που ενώνει το βανακι με το φιλτρο τοτε τι να πω , ας αλλαξει χομπι. το εχω ψαξει το φιλτρο απο όλες τις μεριες και υπαρχουν ολα τα ανταλλακτικα του. θελετε να σας πω ποσο περιμενα για φτερωτη eheim ???? 2 μηνες και παλι λαθος μου ειχανε στειλει. δλδ τι θα πω οτι τα eheim δεν ειναι καλά φιλτρα?? για να ηρεμησουμε λιγο και πραγμα που δε ξερουμε καλυτερα να μην το σχολιαζουμε.
οσοι εχετε παρει τα aquanova και τα δουλευετε ας πειτε την αποψη σας να δουμε ολοι εντυπωσεις. η δικια μου εντυπωση ειναι οτι ειναι κορυφαίο.
Alexandros- 1000+post
- Δημοσίευση Ν°193
Συμφωνω απολυτα μαζι σου Χρηστο
beast- 1000+post
- Αριθμός μηνυμάτων : 1326
Ημερομηνία εγγραφής : 20/10/2013
Τόπος : ano liosia
- Δημοσίευση Ν°194
volcanotimes έγραψε:δε ξερω τη σκασιλα τραβατε. το φιλτρο ειναι κορυφη. οτι ειναι φτηνο το φιλτρο ειναι καλό για την τσεπη μας.
Σωστος ο χρηστος θα συμφονισω απολυτα μαζι σου και επιτελους πρεπει να σταματισουν μερικοι χομπιστες να κρυνουν κατι που δεν ξερουν
nickst- Μελος
- Δημοσίευση Ν°195
abyssos- Καταστηματα
- Αριθμός μηνυμάτων : 156
Ημερομηνία εγγραφής : 27/08/2013
- Δημοσίευση Ν°196
rathion76 έγραψε: βρηκα αρκετα προβληματα.
Καλησπέρα
τι εννοείς γράφοντας αυτό?
Έχεις πάρει το φίλτρο και βρήκες προβλήματα?
Αν ναι θα ήταν καλό να μου τα αναφέρεις μιας και για την ώρα είμαι ο αποκλειστικός εισαγωγέας στην Ελλάδα και έχω δεσμευτεί να διορθώνω οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει σε αυτά τα νέα στην αγορά φίλτρα μετά την αγορά τους.
Αν όχι παρακαλώ να εξηγήσεις που αναφέρεσαι.
art2000gr- Μελος
- Αριθμός μηνυμάτων : 342
Ημερομηνία εγγραφής : 26/06/2013
Τόπος : Λαμία
- Δημοσίευση Ν°197
Αναφερονται αρκετοι Σταυρο στις μεταχειρισμενες αγορες, σε δευτερα χερια και σε "προβληματικα"
τσιμουχακια που εχουν καει απο χρηση βαζελινης και οχι απο ειδικο λιπαντικο στεγανοποιησης, τα
κανουν επισης αναρτησεις χωρις καν να τα εχουν διαβασει, και χωρις να το εχουν πιασει το φιλτρο
στα χερια τους! Αν αυτο δεν ειναι εμπαθεια και παντογνωσια, τοτε τί ειναι?
τσιμουχακια που εχουν καει απο χρηση βαζελινης και οχι απο ειδικο λιπαντικο στεγανοποιησης, τα
κανουν επισης αναρτησεις χωρις καν να τα εχουν διαβασει, και χωρις να το εχουν πιασει το φιλτρο
στα χερια τους! Αν αυτο δεν ειναι εμπαθεια και παντογνωσια, τοτε τί ειναι?
abyssos- Καταστηματα
- Αριθμός μηνυμάτων : 156
Ημερομηνία εγγραφής : 27/08/2013
- Δημοσίευση Ν°198
δεν μπορώ να ξέρω τι είναι και που αναφέρεται και περιμένω μια εξήγηση.
petrosarowana- Global Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 533
Ημερομηνία εγγραφής : 24/06/2013
- Δημοσίευση Ν°199
το φιλτρο εγω που το εχω δει από κοντα φαινεται μια χαρα!ενταξει δεν είναι ποιοτικα ιδιο με τα καλα γερμανικα φιλτρα αλλα για φαινεται μια καλη φτηνη επιλογή!ειδικα με την προσφορα που εχει τωρα ο Σταυρος είναι μια παρα πολύ καλη επιλογή!
Alexandros- 1000+post
- Δημοσίευση Ν°200
Μια ζημια σε ενα φιλτρο μπορει να γινει και απο λαθος δικο μας
Πριν απο μερικους μηνες μου επεσε ενα 2213 που ειχα,με αποτελεσμα να σπασει
Για τον καδο μονο,μου ζητουσαν 40 ευρω
Πριν απο μερικους μηνες μου επεσε ενα 2213 που ειχα,με αποτελεσμα να σπασει
Για τον καδο μονο,μου ζητουσαν 40 ευρω
Τετ 14 Σεπ 2016, 01:24 από abyssos
» Προ – παραγγελία θηρευτές
Πεμ 05 Μάης 2016, 11:58 από abyssos
» Καλό Πάσχα από την Άβυσσο
Τετ 27 Απρ 2016, 03:35 από abyssos
» Προπαραγγελία Τροπικά ψάρια γλυκού νερού.
Πεμ 11 Φεβ 2016, 02:41 από abyssos
» ΑΒΥΣΣΟΣ Ενυδρεία - Τροπικά Ψάρια Νέες Παραλαβές
Πεμ 04 Φεβ 2016, 07:24 από abyssos
» ζητουνται red tail catfish ,giant gourami
Δευ 04 Ιαν 2016, 07:07 από fastboy1969
» “Black Friday” στην Άβυσσο
Δευ 30 Νοε 2015, 01:03 από abyssos
» ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΕΝΥΔΡΕΙΑ ΤΗΣ JUWEL
Παρ 11 Σεπ 2015, 01:03 από abyssos
» Άβυσσος Νέα σελίδα - ηλεκτρονικό κατάστημα.
Πεμ 23 Ιουλ 2015, 02:49 από abyssos
» Πωλούνται μεγάλα και σπάνια ψάρια
Τρι 14 Ιουλ 2015, 08:31 από fastboy1969
» Κατάστημα Άβυσσος
Πεμ 26 Μαρ 2015, 05:28 από abyssos
» Προ-παραγγελία Περού
Τετ 25 Φεβ 2015, 00:14 από abyssos
» Καλή Χρονιά
Τετ 31 Δεκ 2014, 06:29 από abyssos
» Fishbay Προ-παραγγελία ψαριών κάθε εβδομάδα !
Τρι 30 Δεκ 2014, 01:10 από PredatoryFishBay
» Χαρούμενα Χριστούγεννα
Τετ 24 Δεκ 2014, 01:09 από abyssos
» Fishbay - Διαθεσιμότητα ψαριών-φυτών στο κατάστημα
Παρ 19 Δεκ 2014, 11:13 από PredatoryFishBay
» Fishbay - Προσφορές !
Δευ 15 Δεκ 2014, 12:24 από PredatoryFishBay
» Νέα κατηγορία στο e-shop μου Ψάρια Θηρευτές
Τρι 09 Δεκ 2014, 10:27 από abyssos
» Fishbay - Προ-παραγγελία ψαριών από Γερμανία 11.2014 !
Τρι 02 Δεκ 2014, 07:50 από PredatoryFishBay
» Fishbay - Παραλαβή ψαριών γλυκού νερού
Πεμ 20 Νοε 2014, 09:54 από PredatoryFishBay
» Fishbay - Έκτακτη προ-παραγγελία ψαριών από Ασία !
Τρι 18 Νοε 2014, 10:03 από PredatoryFishBay
» 270 Lt Iwagumi
Τρι 18 Νοε 2014, 03:49 από nickst
» Νέα προϊόντα - LED φωτιστικά Ledzeal
Κυρ 16 Νοε 2014, 14:04 από abyssos
» 600 λιτρα Rio Essequibo
Κυρ 16 Νοε 2014, 10:02 από nickst