Αναζήτηση
Πρόσφατα Θέματα
AMF YouTube
+2
Alexandros
petrosarowana
6 απαντήσεις
potamotrygon leopoldi επιτελους!!!
petrosarowana- Global Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 533
Ημερομηνία εγγραφής : 24/06/2013
- Δημοσίευση Ν°1
potamotrygon leopoldi επιτελους!!!
Επιτελους καταφερα να αποκτησω ενα πανεμορφο αρσενικο potamotrygon leopoldi!Πολλα πολλα πολλα ευχριστω στο κυριο Σταυρο Τσιπα (Αβυσσος) για αυτο το πανεμορφο σαλαχι!!Δυστηχως ειναι δυσκολη εποχη και τα οικονομικα που δεν μου επετρεψαν να παρω και ενα θυλικο αλλα θα ερθει και αυτο σιγα σιγα!!Ειναι γυρο στα 20 εκ και απο την πρωτη στιγμη που μπηκε στο ενυδρειο!!!οριστε μερικες φωτο:
Alexandros- 1000+post
- Αριθμός μηνυμάτων : 1888
Ημερομηνία εγγραφής : 22/06/2013
Τόπος : Λαμια
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: potamotrygon leopoldi επιτελους!!!
- Δημοσίευση Ν°3
ευχαριστω πολυ Αλεξανδρε
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°4
Καλορίζικο , πολύ όμορφο , το νου σου όμως γιατί βλέπω έχεις και άλλα αρσενικά μέσα στο ενυδρείο και είναι και αρκετά μεγαλύτερα.Στάνταρ θα το πειράξουν.Όσο περνάει ο καιρός και μεγαλώνουν τα σαλάχια τα αρσενικά είναι πολύ δύσκολο να κρατιούνται μαζί.Είναι βέβαια και στο ψάρι.
thanasis76- Μελος
- Αριθμός μηνυμάτων : 195
Ημερομηνία εγγραφής : 03/08/2013
- Δημοσίευση Ν°5
μπραβο ρε πετρο. πολυ ομορφο σαλαχι και μεγαλωνοντας θα ομορφηνει κι αλλο!!!! μπραβο και στον Σταυρο απο την Αβυσσο για τα πολυ ομορφα ψαρια που φερνει!!!...
το παλευω κι εγω.... ειμαι πισω σου....
το παλευω κι εγω.... ειμαι πισω σου....
Alexandros- 1000+post
- Δημοσίευση Ν°7
Πως τα ξεχωριζεις απο την φωτογραφια?angelos7577 έγραψε:Καλορίζικο , πολύ όμορφο , το νου σου όμως γιατί βλέπω έχεις και άλλα αρσενικά μέσα στο ενυδρείο και είναι και αρκετά μεγαλύτερα.Στάνταρ θα το πειράξουν.Όσο περνάει ο καιρός και μεγαλώνουν τα σαλάχια τα αρσενικά είναι πολύ δύσκολο να κρατιούνται μαζί.Είναι βέβαια και στο ψάρι.
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°8
Και άλλα αρσενικά έγραψα ? Και άλλο αρσενικό εννοούσα , λάθος διατύπωση , το οποίο και φαίνεται από τα claspers .Πάντα θέλει μεγάλη προσοχή στην συγκατοίκηση αρσενικών σαλαχιών , ειδικά εφόσον έχουν μεγαλώσει κάπως .
Alexandros- 1000+post
- Δημοσίευση Ν°9
Φιλε σορρυ που σε κουραζω αλλα δεν εχω ιδεα, πως θα το ξεχωρισω εγω που ειμαι αρχαριος?angelos7577 έγραψε: το οποίο και φαίνεται από τα claspers .
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°10
Εννοείται πως δεν με κουράζεις , τα αρσενικά φαίνονται αμέσως , ακόμα και μόλις γεννηθούν , έχουν κάτω από την ουρά , στη βάση της , τα λεγόμενα claspers , που είναι ουσιαστικά τα γεννητικά τους όργανα.Κατά το ζευγάρωμα ο αρσενικός βάζει ένα από αυτά στη θηλυκιά .
Για να καταλάβεις καλύτερα δες τις φωτογραφίες παρακάτω .
Τα έχουν και οι καρχαρίες που είναι συγγενείς με τα σαλάχια.
Στο αρσενικό motoro του Πέτρου φαίνονται ξεκάθαρα αν προσέξεις τα claspers .
Για να καταλάβεις καλύτερα δες τις φωτογραφίες παρακάτω .
Τα έχουν και οι καρχαρίες που είναι συγγενείς με τα σαλάχια.
Στο αρσενικό motoro του Πέτρου φαίνονται ξεκάθαρα αν προσέξεις τα claspers .
Alexandros- 1000+post
- Δημοσίευση Ν°11
Πολυ κατατοπιστικη εξηγηση, σ ευχαριστω
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°12
Τί έγινε Αλέξανδρε ενδιαφέρεσαι για σαλάχι ;
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°13
Γνώμη μου , καλό είναι τέτοιες πληροφορίες να υπάρχουν στις αντίστοιχες κατηγορίες και να μην "χαλάμε" το θέμα παρουσίασης ενός τόσο ιδιαίτερου ψαριού , αλλά να επικεντρωνόμαστε στην παρουσίαση και την πορεία του .
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°14
Αυτές οι πληροφορίες αναφέρονται στο προφίλ του
motoro. Κάποια στιγμη θα γίνει κάτι ποιο αναλυτικό.
Πως πάει το σαλάχι Πέτρο;πως το βλέπεις τώρα που
σίγουρα εχει ηρεμήσει λίγο;
motoro. Κάποια στιγμη θα γίνει κάτι ποιο αναλυτικό.
Πως πάει το σαλάχι Πέτρο;πως το βλέπεις τώρα που
σίγουρα εχει ηρεμήσει λίγο;
- Δημοσίευση Ν°15
φιλε ειναι φανταστικο,απλα πανεμορφο!!κινητικο,τρωει τα παντα και με πολυ ορεξη και τελειος εξηκειομενο με τους ανθρωπους!!μολις με δει τρεχει αμεσως στο μπρωστινο τζαμι και περιμενει φαι!!τωρα οσο για το αλλο αρσενικο δεν νομιζω να το πειραξει μιας και πιο παλια ειχα και αλλο αρσενικο μεσα και μαλιστα οριμο και δεν ειχα τσακωμους!!!
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°16
Μπράβο , εγώ στο είπα να έχεις το νου σου κυρίως γιατί είναι μικρότερο.Το ότι δεν πείραξε άλλο σαλάχι δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι δεν θα πειράξει αυτό , μακάρι να μην.
Εγώ όσο είχα τα αρσενικά μαζί , ένα μικρότερο δεν το πείραζαν καθόλου, ένα άλλο του άλλαξαν τα φώτα , όπως επίσης και σε ένα μεγαλύτερο αρσενικό.
Οπότε ξέρω αυτή τη στιγμή τους συνδυασμούς όπου μέχρι τώρα το ένα δεν πειράζει το άλλο.
Και όσο τα σαλάχια μεγαλώνουν , κανονικά τα αρσενικά είναι πολύ δύσκολο να κρατιούνται μαζί , θα υπάρξει πολύ μεγάλος ανταγωνισμός και θα πάει το δάγκωμα σύννεφο , σε αντίθεση με τα θηλυκά όπου μπορούν άφοβα να κρατιούνται μαζί.
Εγώ όσο είχα τα αρσενικά μαζί , ένα μικρότερο δεν το πείραζαν καθόλου, ένα άλλο του άλλαξαν τα φώτα , όπως επίσης και σε ένα μεγαλύτερο αρσενικό.
Οπότε ξέρω αυτή τη στιγμή τους συνδυασμούς όπου μέχρι τώρα το ένα δεν πειράζει το άλλο.
Και όσο τα σαλάχια μεγαλώνουν , κανονικά τα αρσενικά είναι πολύ δύσκολο να κρατιούνται μαζί , θα υπάρξει πολύ μεγάλος ανταγωνισμός και θα πάει το δάγκωμα σύννεφο , σε αντίθεση με τα θηλυκά όπου μπορούν άφοβα να κρατιούνται μαζί.
abyssos- Καταστηματα
- Αριθμός μηνυμάτων : 156
Ημερομηνία εγγραφής : 27/08/2013
- Δημοσίευση Ν°17
angelos7577 έγραψε:Καλορίζικο , πολύ όμορφο , το νου σου όμως γιατί βλέπω έχεις και άλλα αρσενικά μέσα στο ενυδρείο και είναι και αρκετά μεγαλύτερα.Στάνταρ θα το πειράξουν.Όσο περνάει ο καιρός και μεγαλώνουν τα σαλάχια τα αρσενικά είναι πολύ δύσκολο να κρατιούνται μαζί.Είναι βέβαια και στο ψάρι.
θα ήθελα να πω πάνω σε αυτό το θέμα ότι όσα αρσενικά σαλάχια έχω κρατήσει μέχρι τώρα δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα επιθετικότητας, πολλά είδη και πολλά αρσενικά μαζί από 15εκ έως 40εκ.
Υπήρχαν πάντα και οι κατάλληλοι χώροι βεβαια.
Πιστεύω ότι η περίπτωση που περιγράφετε παραπάνω είναι μεμονωμένο περιστατικό κακού χαρακτήρα ή έχει να κάνει με περιορισμό στον χώρο τους.
- Δημοσίευση Ν°18
και εγω το ιδιο πιστευω!!βεβαια οπως πολυ σωστα ειπες μετραει και ο χωρος αλλα γενικα τα σαλαχια δεν ειναι επιθετικα μεταξι τους!!βλεπω σε διαφορες φαρμες αναπαραγωγης να κρατανε πολλα αρσενικα σαλαχια μαζι χωρις να εχουν προβληματα,
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°19
Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει και να έχει τις δικές του εμπειρίες.Εγώ εντελώς καλοπροαίρετα , θέλησα να μοιραστώ την άποψή μου που στηρίζεται τόσο από δικές μου εμπειρίες , όσο και αρκετών άλλων , επαγγελματιών και μη , για να έχουμε μια ολοκληρωμένη άποψη ώστε να ξέρουν όλοι όσοι θέλουν να ασχοληθούν με τέτοια ψάρια πως έχουν τα πράγματα και τι κίνδυνοι υπάρχουν.
Ειδικά για τέτοια ψάρια , πολύ απαιτητικά , που μεγαλώνουν πολύ , από τη στιγμή που δεν είναι στη φύση τους και είναι σε ενυδρείο , λίμνη , πισίνα , όσο μεγάλη και να είναι , ο ανταγωνισμός είναι αναπόφευκτος.
Παίζει ρόλο ο χαρακτήρας του ψαριού , οι συγκάτοικοι , το τάισμα , το πότε προστίθεται κάθε ψάρι και τι ήδη υπάρχει μέσα , σίγουρα ο χώρος , ρυθμός ταϊσματος , συνθήκες νερού , είναι πολλά.
Η ουσία είναι μία , κυρίως τα αρσενικά σαλάχια είναι ευρέως αποδεδειγμένα ότι είναι πολύ ανταγωνιστικά μεταξύ τους και πρέπει να λαμβάνονται τα κατάλληλα μέτρα , σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά.
Το θέμα δεν είναι ποιος ξέρει περισσότερα ή λιγότερα ή ότι ο ένας το έχει δει έτσι , ο άλλος αλλιώς , το θέμα είναι ότι όταν μιλάμε για τόσο ιδιαίτερα ψάρια να πληροφορούμε σωστά τον κόσμο ώστε να είναι κατατοπισμένος όσο καλύτερα γίνεται να να γνωρίζει εξαρχής τι πρόκειται να αντιμετωπίσει φιλοξενώντας τόσο μοναδικό πλάσματα.
Ειδικά για τέτοια ψάρια , πολύ απαιτητικά , που μεγαλώνουν πολύ , από τη στιγμή που δεν είναι στη φύση τους και είναι σε ενυδρείο , λίμνη , πισίνα , όσο μεγάλη και να είναι , ο ανταγωνισμός είναι αναπόφευκτος.
Παίζει ρόλο ο χαρακτήρας του ψαριού , οι συγκάτοικοι , το τάισμα , το πότε προστίθεται κάθε ψάρι και τι ήδη υπάρχει μέσα , σίγουρα ο χώρος , ρυθμός ταϊσματος , συνθήκες νερού , είναι πολλά.
Η ουσία είναι μία , κυρίως τα αρσενικά σαλάχια είναι ευρέως αποδεδειγμένα ότι είναι πολύ ανταγωνιστικά μεταξύ τους και πρέπει να λαμβάνονται τα κατάλληλα μέτρα , σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά.
Το θέμα δεν είναι ποιος ξέρει περισσότερα ή λιγότερα ή ότι ο ένας το έχει δει έτσι , ο άλλος αλλιώς , το θέμα είναι ότι όταν μιλάμε για τόσο ιδιαίτερα ψάρια να πληροφορούμε σωστά τον κόσμο ώστε να είναι κατατοπισμένος όσο καλύτερα γίνεται να να γνωρίζει εξαρχής τι πρόκειται να αντιμετωπίσει φιλοξενώντας τόσο μοναδικό πλάσματα.
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°20
Είναι γεγονός οτι στα περισσότερα ψάρια
τα αρσενικά ειναι ανταγωνιστικα και
πολλες φορές επιθετικά.Σιγουρα στα
μεγάλα ψάρια εχει σημασία και ο χαρακτήρας,
αφού το κάθε ένα εχει την δική του προσωπικοτητα....
τα αρσενικά ειναι ανταγωνιστικα και
πολλες φορές επιθετικά.Σιγουρα στα
μεγάλα ψάρια εχει σημασία και ο χαρακτήρας,
αφού το κάθε ένα εχει την δική του προσωπικοτητα....
abyssos- Καταστηματα
- Δημοσίευση Ν°21
Στο ταξίδι που έκανα στην Ταϊλάνδη το καλοκαίρι, επισκέφτηκα συνολικά 7 φάρμες είδα δεκάδες σαλάχια να συνυπάρχουν χωρίς το παραμικρό πρόβλημα ακόμα και σε πολύ περιορισμένους χώρους, πολλές φορές μικρότερους από αυτό που θα περίμενε κανείς. Μιλώντας μαζί τους κανείς δεν αναφέρθηκε σε επιθετικότητα μεταξύ τους.angelos7577 έγραψε:Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει και να έχει τις δικές του εμπειρίες.Εγώ εντελώς καλοπροαίρετα , θέλησα να μοιραστώ την άποψή μου που στηρίζεται τόσο από δικές μου εμπειρίες , όσο και αρκετών άλλων , επαγγελματιών και μη , για να έχουμε μια ολοκληρωμένη άποψη ώστε να ξέρουν όλοι όσοι θέλουν να ασχοληθούν με τέτοια ψάρια πως έχουν τα πράγματα και τι κίνδυνοι υπάρχουν.
Όπως είπα πιο πριν είναι μεμονωμένο περιστατικό πιθανών λόγο χαρακτήρα ή περιορισμένου χώρου.
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°22
Χαίρομαι που γίνεται συζήτηση πάνω στο συγκεκριμένο θέμα , παρακινήθηκα βλέποντας να βάζει ο Πέτρος το νέο μικρότερο αρσενικό σαλάχι , μαζί με μεγαλύτερο αρσενικό και σκέφτηκα ότι είναι ευκαιρία να ειπωθούν 2 πράγματα παραπάνω.
Ο καθένας το αντιλαμβάνεται όπως πιστεύει , εγώ βάσει των συζητήσεων και εμπειριών μου , ο Σταύρος το ίδιο , πλέον είναι στην ευχέρεια των υπολοίπων να ξέρουν πως θα κινηθούν και τι να περιμένουν , αποφασίζοντας να ασχοληθούν με τέτοια ψάρια.
Η αλήθεια είναι ότι συνεχώς μαθαίνουμε πράγματα για τα σαλάχια , τόσο επαγγελματίες , όσο και χομπίστες , είναι πολύ ιδιαίτερα πλάσματα και βρίσκονται σχετικά μικρό χρονικό διάστημα τόσο πολύ στην αγορά γενικότερα σε σχέση με τα υπόλοιπα , για αυτό και παρατηρούνται αρκετές όψεις του νομίσματος σε οτιδήποτε σχετικά με αυτά.
Σταδιακά όμως διαμορφώνονται τελικές απόψεις.
Αξίζει απίστευτα να ασχοληθεί κάποιος με τέτοια πλάσματα , αρκεί να δώσει το απαραίτητο ενδιαφέρον , προσήλωση και σεβασμό.
Ο καθένας το αντιλαμβάνεται όπως πιστεύει , εγώ βάσει των συζητήσεων και εμπειριών μου , ο Σταύρος το ίδιο , πλέον είναι στην ευχέρεια των υπολοίπων να ξέρουν πως θα κινηθούν και τι να περιμένουν , αποφασίζοντας να ασχοληθούν με τέτοια ψάρια.
Η αλήθεια είναι ότι συνεχώς μαθαίνουμε πράγματα για τα σαλάχια , τόσο επαγγελματίες , όσο και χομπίστες , είναι πολύ ιδιαίτερα πλάσματα και βρίσκονται σχετικά μικρό χρονικό διάστημα τόσο πολύ στην αγορά γενικότερα σε σχέση με τα υπόλοιπα , για αυτό και παρατηρούνται αρκετές όψεις του νομίσματος σε οτιδήποτε σχετικά με αυτά.
Σταδιακά όμως διαμορφώνονται τελικές απόψεις.
Αξίζει απίστευτα να ασχοληθεί κάποιος με τέτοια πλάσματα , αρκεί να δώσει το απαραίτητο ενδιαφέρον , προσήλωση και σεβασμό.
- Δημοσίευση Ν°23
τα σαλαχια ειναι οντως μοναδικα και υπεροχα πλασματα!!Κατα τη δικη μου αποψη ειναι και φιλησυχα ψαρια!Τα δικα μου σαλαχια δεν εχουν δειξει ποτε επιθετικοτητα μεταξι τους αλλα ουτε και σε αλλα σαλαχια που εχω φιλοξενησει στον ιδιο χωρο!θα δειξει η πορεια πως θα πανε!!
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°24
Χαίρομαι , μακάρι να σου πάνε όλα καλά και να συμβιώσουν αρμονικά , εντελώς καλοπροαίρετα ήθελα να σας πω κάποια πράγματα παραπάνω που έχω δει , βιώσει και μάθει.
Όπως λες δεν είναι επιθετικά ψάρια , έχουν όμως έντονες ανταγωνιστικές διαθέσεις , κυρίως τα αρσενικά , έχει όμως παρατηρηθεί και σε θηλυκά , αν και αυτά αντιδρούν έτσι από άμυνα περισσότερο.
Ο ανταγωνισμός ξεκινάει με το να περνάει το ένα πάνω από το άλλο , αυτό είναι ευρέως γνωστό.
Μετά ξεκινούν τα δαγκώματα , φτάνοντας στο αίσχατο και πιο σπάνιο σημείο του χτυπήματος με το κεντρί. Όλα αυτά έχουν συμβεί και σε χομπίστες και σε εκτροφείς που έχω μιλήσει,δεν τα βγάζω από το κεφάλι μου.
Πρόσφατα φίλος από το εξωτερικό βίωσε κάτι αντίστοιχο αν και του το έλεγα από την αρχή,δεν του είχε πει τίποτα αυτός που του τα πούλησε και δεν με πίστευε.Είχε ζευγάρι μικρό από υβρίδια και μετά από λίγο καιρό έβαλε λίγο μικρότερο ζευγάρι motoro.
Αποτέλεσμα ? Το αρσενικό υβρίδιο άλλαξε τα φώτα σε όλα τα υπόλοιπα και παραλίγο να χάσει τα δύο!Και του το έλεγα καιρό πριν τα πάρει... και έμαθε με τον δύσκολο τρόπο.Για αυτό τα λέω , τα παραδείγματα είναι ολοένα και περισσότερα.
Ο χώρος που τα κρατάνε και οι επαγγελματίες , αλλά κυρίως οι χομπίστες είναι περιορισμένος για τη δυναμική και το μέγεθός τους και χρειάζεται μεγάλη προσοχή.
Αυτό δεν είναι βέβαια αποτρεπτικός παράγοντας για να τα έχουμε , ούτε και τα ισοπεδώνω όλα , είναι απαραίτητη όμως σωστή αντιμετώπιση και ο σεβασμός απέναντί τους.
Όντως θα δείξει η πορεία , το κύριο μέλημά μου όμως είναι να γνωρίζουν όλοι τους κινδύνους και να είναι προετοιμασμένοι.
Εύχομαι να το χαρείς στο μάξιμουμ και να το καμαρώσεις θηρίο !
Όπως λες δεν είναι επιθετικά ψάρια , έχουν όμως έντονες ανταγωνιστικές διαθέσεις , κυρίως τα αρσενικά , έχει όμως παρατηρηθεί και σε θηλυκά , αν και αυτά αντιδρούν έτσι από άμυνα περισσότερο.
Ο ανταγωνισμός ξεκινάει με το να περνάει το ένα πάνω από το άλλο , αυτό είναι ευρέως γνωστό.
Μετά ξεκινούν τα δαγκώματα , φτάνοντας στο αίσχατο και πιο σπάνιο σημείο του χτυπήματος με το κεντρί. Όλα αυτά έχουν συμβεί και σε χομπίστες και σε εκτροφείς που έχω μιλήσει,δεν τα βγάζω από το κεφάλι μου.
Πρόσφατα φίλος από το εξωτερικό βίωσε κάτι αντίστοιχο αν και του το έλεγα από την αρχή,δεν του είχε πει τίποτα αυτός που του τα πούλησε και δεν με πίστευε.Είχε ζευγάρι μικρό από υβρίδια και μετά από λίγο καιρό έβαλε λίγο μικρότερο ζευγάρι motoro.
Αποτέλεσμα ? Το αρσενικό υβρίδιο άλλαξε τα φώτα σε όλα τα υπόλοιπα και παραλίγο να χάσει τα δύο!Και του το έλεγα καιρό πριν τα πάρει... και έμαθε με τον δύσκολο τρόπο.Για αυτό τα λέω , τα παραδείγματα είναι ολοένα και περισσότερα.
Ο χώρος που τα κρατάνε και οι επαγγελματίες , αλλά κυρίως οι χομπίστες είναι περιορισμένος για τη δυναμική και το μέγεθός τους και χρειάζεται μεγάλη προσοχή.
Αυτό δεν είναι βέβαια αποτρεπτικός παράγοντας για να τα έχουμε , ούτε και τα ισοπεδώνω όλα , είναι απαραίτητη όμως σωστή αντιμετώπιση και ο σεβασμός απέναντί τους.
Όντως θα δείξει η πορεία , το κύριο μέλημά μου όμως είναι να γνωρίζουν όλοι τους κινδύνους και να είναι προετοιμασμένοι.
Εύχομαι να το χαρείς στο μάξιμουμ και να το καμαρώσεις θηρίο !
abyssos- Καταστηματα
- Δημοσίευση Ν°25
Σε τι χώρο είχες τα σαλάχια που δαγκωναν το ένα το άλλο??
Τετ 14 Σεπ 2016, 01:24 από abyssos
» Προ – παραγγελία θηρευτές
Πεμ 05 Μάης 2016, 11:58 από abyssos
» Καλό Πάσχα από την Άβυσσο
Τετ 27 Απρ 2016, 03:35 από abyssos
» Προπαραγγελία Τροπικά ψάρια γλυκού νερού.
Πεμ 11 Φεβ 2016, 02:41 από abyssos
» ΑΒΥΣΣΟΣ Ενυδρεία - Τροπικά Ψάρια Νέες Παραλαβές
Πεμ 04 Φεβ 2016, 07:24 από abyssos
» ζητουνται red tail catfish ,giant gourami
Δευ 04 Ιαν 2016, 07:07 από fastboy1969
» “Black Friday” στην Άβυσσο
Δευ 30 Νοε 2015, 01:03 από abyssos
» ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΕΝΥΔΡΕΙΑ ΤΗΣ JUWEL
Παρ 11 Σεπ 2015, 01:03 από abyssos
» Άβυσσος Νέα σελίδα - ηλεκτρονικό κατάστημα.
Πεμ 23 Ιουλ 2015, 02:49 από abyssos
» Πωλούνται μεγάλα και σπάνια ψάρια
Τρι 14 Ιουλ 2015, 08:31 από fastboy1969
» Κατάστημα Άβυσσος
Πεμ 26 Μαρ 2015, 05:28 από abyssos
» Προ-παραγγελία Περού
Τετ 25 Φεβ 2015, 00:14 από abyssos
» Καλή Χρονιά
Τετ 31 Δεκ 2014, 06:29 από abyssos
» Fishbay Προ-παραγγελία ψαριών κάθε εβδομάδα !
Τρι 30 Δεκ 2014, 01:10 από PredatoryFishBay
» Χαρούμενα Χριστούγεννα
Τετ 24 Δεκ 2014, 01:09 από abyssos
» Fishbay - Διαθεσιμότητα ψαριών-φυτών στο κατάστημα
Παρ 19 Δεκ 2014, 11:13 από PredatoryFishBay
» Fishbay - Προσφορές !
Δευ 15 Δεκ 2014, 12:24 από PredatoryFishBay
» Νέα κατηγορία στο e-shop μου Ψάρια Θηρευτές
Τρι 09 Δεκ 2014, 10:27 από abyssos
» Fishbay - Προ-παραγγελία ψαριών από Γερμανία 11.2014 !
Τρι 02 Δεκ 2014, 07:50 από PredatoryFishBay
» Fishbay - Παραλαβή ψαριών γλυκού νερού
Πεμ 20 Νοε 2014, 09:54 από PredatoryFishBay
» Fishbay - Έκτακτη προ-παραγγελία ψαριών από Ασία !
Τρι 18 Νοε 2014, 10:03 από PredatoryFishBay
» 270 Lt Iwagumi
Τρι 18 Νοε 2014, 03:49 από nickst
» Νέα προϊόντα - LED φωτιστικά Ledzeal
Κυρ 16 Νοε 2014, 14:04 από abyssos
» 600 λιτρα Rio Essequibo
Κυρ 16 Νοε 2014, 10:02 από nickst